"Det er alltid god stemning på kursene, og jeg kommer alltid oppløftet ut fra en time"

omtaler

"Jeg danser hos Studio Orient fordi jeg føler meg velkommen og veldig godt tatt vare på. Danselærerne er flinke til å motivere, de er dyktige til å forklare og lære bort, og de er flotte forbilder som ønsker at vi skal bli det beste vi kan bli og utvikle oss som magedansere skadefritt.
Studio Orient er et varmt og inkluderende studio som har et fantastisk miljø, jeg har blitt kjent med mange flotte mennesker og jeg kan ikke tenke meg en uke uten 'tirsdagsfamilien' min."
BELINDA BELL

"Jeg vil varmt anbefale magedans hos Studio Orient. Jeg har vært elev der nå noen år, og trives veldig godt.

Det er gøy og det er mange forskjellige timer å velge mellom.

I tillegg til å lære masse, og få trent kjernemuskulatur, er det også et supert miljø, der alle hjelper og støtter hverandre.

Så i tillegg til å ha det gøy og danse, har jeg fått mange nye venninner :-)"
JETTE LIND

"Timene på Studio Orient er fylt med herlig musikk, teknikk og ikke minst et rom for selvutfoldelse. Instruktørene legger alle vekt på at elevene skal føle seg trygge og ivaretatt. Teknikker og utføring av ulike dansestiler følges opp på en slik måte at ingen føler at de henger etter. De ulike instruktørene behersker et stort vokabular av ulike stilarter innen magedans, og variasjonen på timeplanen er deretter.
Dette er et fantastisk alternativ til å få et avbrekk fra en stressende hverdag."
VALENTINA IVERSEN

"Studio Orient er et varmt og inkluderende studio som har et fantastisk miljø"

"Magedans er virkelig en kilde til glede og bevegelse til vakker musikk. Det styrker både kropp og sjel samtidig som man også blir mykere. Jeg sitter mye stille i løpet av arbeidsdagen, og har etter mange år begynt å merke konsekvensene av det, som stivhet i muskler og ledd. Jeg vil si magedans er en optimal motvekt til det. Jeg har gått på Studio Orient i ca. 1.5 år, og er nå på nivå 2. Det er fortsatt mye å lære, for magedans er vanskeligere enn det kanskje ser ut. Men det er morsomt uansett hvilket nivå man er på, og  instruktørene er kjempeflinke og tålmodige. Det er alltid god stemning på kursene, og jeg kommer alltid oppløftet ut fra en time, uansett hvor sliten jeg er når jeg kommer rett fra en lang arbeidsdag. Jeg slutter nok ikke med magedans."
ANNE-GRO WIESE

"Jeg er veldig fornøyd som elev hos Studio Orient!
Instruktørene er veldig dyktige og hyggelige dansere og pedagoger, gir mye inspirasjon og man får god mulighet til å utvikle seg som danser ved personlig oppfølging og tilbakemeldinger.
Det er også et veldig godt sosialt miljø her, som gjør det ekstra artig å dra på dansetrening."
SOLVEIG N. WANVIK

 "Jeg startet med magedans hos Studio Orient høsten 2014.

Det begynte som en mild nysgjerrighet, men utviklet seg raskt til å bli en omfattende interesse for danseformen. 

Alle instruktørene ved Studio Orient har sin egen unike måte å lære bort på, men felles for dem er at de er veldig dyktige og pedagogiske. 

Det passer for kvinner i alle aldre, alle kroppsformer, og uansett ambisjonsnivå. I tillegg til fysisk trening, er magedans en kilde til økt selvtillit, nye venner og avbrekk i en stressende hverdag. Anbefales!"
JULIE Ø. DANIELSEN