instruktører

image1

HELENE SKAUGEN

Helene driver Studio Orient og er en av Norges ledende magedanserinner som bookes både i Norge og internasjonalt.
Hun er kjent som semifinalist i Norske Talenter 2015 samt som gjesteartist på blant annet Dansefeber, Skal Vi Danse og Sjarmørskolen.
Helene er medlem av gruppen Divas of Bellydance og er arrangør av Oslo Oriental Dance Festival og Dancer of the Year.
Helene har over 20 års erfaring som danseinstruktør og 20 års erfaring innen orientalsk dans.
Hun startet med discojazz i Sverige for mange år siden og representerte Sverige og senere Norge i Nordiske mesterskap i discojazz og freestyle. Hun har jobbet innen revy og har bred erfaring innen dans.
Helene satt i styret for Al Farah orientalske danseforening i seks år og åpnet dørene til Studio Orient i januar 2005.

image2

MICHELLE GALDO

En av Norges mest elskede dansere har gjort sitt comeback som fast instruktør på Studio Orient! Michelle var med på å sette opp Norges aller første magedansforestilling «En Reise Langs Nilen», hun var fast danserinne på Habibi Café fra 2000-2004 og er en av danserne i gruppen Divas of Bellydance. 

Hun er kjent for sin eleganse, sjarm, og sine tunge og intrikate hofter.

Michelle underviser mandager.

image3

CHRISTINA STJERNHOLM

 Christina er en av Studio Orients faste instruktører siden 2009, og feirer nå 10-års jubileum. 

Med bakgrunn fra klassisk ballet, jazzballett og karakterdans begynte hun å eksperimentere med andre dansestiler som flamenco, salsa, afrikansk dans og i 2001 magedans med Gloria Riveros – som fanget hennes hjerte! 

Hun har studert hos Hilde Lund og Michelle Galdo i Norge, og hos flere internasjonalt anerkjente dansere. 

Christina har instruktørutdannelse fra Norges Danseforbund og en master i sosialantropologi med feltarbeid i magedansmiljøet i New York.

image4

NIRMEL KUMARI MAHE

Nirmel er av indisk opprinnelse og fra en ung alder ble hun introdusert til en rekke stilarter av indiske dansene inkludert Bollywood, Punjabi folkedans og Bhangra. 

Hun begynte å studere magedans i 2002 og har vært utøvende danser, instruktør og koreograf siden da. Hun er også en sertifisert yoga instruktør. En av Nirmel største prestasjoner er å vinne Dancer of the year award i 2007, den eneste magedans konkurransen i Norge. Hun har undervist på Studio Orient siden 2007.

Nirmel underviser på onsdager.

image5

AMINA BACALI

Amina er halvt tunisisk og startet med magedans i 2004 hos Siw Øksnes, og studerte dansen videre hos Hilde Lund og Michelle Galdo. Hun har studert orientalsk dans og musikk hos flere norske og internasjonale lærere og tok AATEC utdannelse i 2014. Amina har tidligere vært arrangementansvarlig i Al Farah og ble valgt som leder av foreningen i 2016. Amina er fast danserinne på Koskos og Persia restaurant i Oslo, og har i flere år vært med på å arrangere restaurantshow med dans og levende musikk. Amina jobber for tiden som danser i Tunisia og kommer tilbake for sporadiske kurs.

image6

VALENTINA IVERSEN

Valentina er halvt tyrkisk og sveitsisk. Hennes tidligere kjennskap til magedans er gjennom hennes tyrkiske kulturarv, og hun tok sitt første kurs i magedans på Studio Orient høsten 2015.

Hun begynte hos Amina Bacali og har siden det hatt Helene Skaugen og Maikki Fonneløp som mentorer.

I en alder av 3 år begynte hun med klassisk ballett, og har etter det danset og konkurrert innen en bred variasjon av dansestiler som freestyle discojazz, hip hop, jazz, show. Når hun var 16 år begynte hun å jobbe som danselærer ved Hvaler kulturskole, innenfor barnedans, hip hop, show, zumba.

Valentina er del av Studio Orients dansegruppe « Orientalicious».

Hun er sertifisert av Real Music Academy med Guy Schalom og er nå under opplæring som instruktør på Studio Orient.