Performance Training Weekend 8. - 9. september

Sliter du med nerver før en opptreden? Vil du ha tips til hvordan du kan lage din egen koreografi? Trenger du å trene på uttrykk og ønsker konstruktive tilbakemeldinger på dette? Da er dette kurset for deg!

Performance Training Weekend er skreddersydd for deg som har opptrådt en stund, deg som nettopp har begynt og deg som planlegger å delta i konkurranser. Målet er at du som danser skal bli bevisst på alle aspekter rundt det å opptre offentlig, og at du skal få det riktige verktøyet til å kunne bli tryggere, roligere og sikrere hver gang du skal på scenen. Kurset vil ikke omhandle danseteknikk, men gi en god balanse av teori og praksis, fysiske øvelser og individuelle oppgaver. I tillegg er det satt av god tid til Q&A. 

Kurset passer for alle som mestrer grunnteknikken i magedans (Litt øvet-nivå), men spesielt elever på øvet nivå og semi-profesjonelle dansere vil ha masse å hente her. NB! Kun oriental, ikke fusion eller folkedans.  

Helene og Maikki har lang erfaring som profesjonelle dansere og har veiledet mange elever fra dansesal til scene. De vil gi tips og råd, dele av sine erfaringer, og sammen lede deltagerne trygt gjennom nyttige øvelser. Det legges også vekt på hyggelig sosialisering for at helgen skal bli både lærerik og morsom.  

LØRDAG kl. 11 – 17 (inkl lunsj) Musikk, Kostyme, Koreografi vs. improvisasjon, Entréer, Stagecraft  

Felles middag m/magedans  

SØNDAG kl. 11 – 17 (inkl lunsj) Uttrykk og energi, Restaurant vs. teater, Makeup og hår, Nerver, Etikk  

Du får: 10 timer undervisning fordelt på 2 dager med 2 instruktører. 


Pris kr. 1800 (inkl. kursmateriell og gratis kaffe/te).  Lunsj/middag er ikke inkludert. Alle må ha med egen lydkilde med ørepropper/hodetelefoner (mobil, ipod o.l.). 

Påmelding til: post@studioorient.no.  Påmeldingsfrist 13. august. NB! Vær rask, det er begrenset antall plasser for å sikre individuell oppfølging.

Facebook: https://www.facebook.com/events/167979370658702/