Sommerkurs juni 2018
TID
TIRSDAG ONSDAG
TORSDAG
18:00-19:30

ØVET
Pop shaaby
Maikki

BASIC 2-3
Trommesolo
Helene

LITT ØVET
Pop oriental
Helene
'Boshret Kheir'

Oppstart: 5.-7. juni
Varighet: Kursene går over 4 uker med trening en gang i uken.
Priser: Et kurs (totalt 6 timer): kr 690,-

Gå to kurs i uken og få 20% rabatt på ditt andre kurs.
Gå tre kurs i uken og få 25% rabatt på ditt andre og tredje kurs.

Kursplan august 2018
TID
MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
17:00-18:15

BASIC 2-3
Teknikkdrill
Maikki

BASIC 1
Maikki

BASIC 3
Slørteknikk og kombinasjoner
Helene

LITT ØVET 2-3
Teknikkdrill
Helene

18:20-19:35

LITT ØVET 3
Trommesolo
Maikki
O + R

ØVET
Ghawazee med zills
Maikki
F

LITT ØVET 1
Madjensi med slørintro
Helene
O

ØVET
Oriental
Helene
O

19:40-20:55

BASIC 1
Maikki

BOLLYWOOD
Åpent nivå
Nirmel

LITT ØVET 2
Khaleegy
Helene
F

ORIENTALICIOUS
Øvet showgroup
Helene
19:00-20:15
ØVET
Tablakurs
Safaa Al-Saadi
ORANSJE KURS = BASIC/GRUNNKURS
Nivå 1 - 3
Etter basic 3 avanserer man til lilla kurs
og starter på litt øvet 1.
LILLA KURS = LITT ØVET
Nivå 1 - 3

For å avansere til øvet anbefaler vi tre lilla kurs i oriental og to foklore/stilart kurs.
BLÅ KURS = ØVET
Kurskoder:
O = oriental
F = Folklore/Stilart
R = Rytme
GRØNNE KURS
ÅPENT NIVÅ eller
SPESIALKURS

Oppstart høst 2018: 6.-10. august og 15.-19. oktober.
Varighet: Kursene går over 8 uker. Gruppedansene går over 16 uker.
Priser: Magedans, 75 min: kr 1.150
Trommekurs: kr 1.250
Bollywood, 75 min x 6 uker: kr 865
Orientalicious: 2300,- for 16 uker, deles i to delbetalinger
Påmelding til Orientalicious gjelder for et helt semester. Begrenset antall plasser.
Ferieuker: Studio Orient har opphold på offentlige helligdager.
Rabatter og videre prisinformasjon finner du i hovedmenyen.
*Orientalicious: Studio Orients showgruppe. Dette er et ekstra tilbud til våre øvetelever og deltakelse forutsetter påmelding til minst et ordinært øvetkurs i uken.
Tilbudet er for deg som er interessert i å opptre og er villig til å forplikte seg til ekstra trening og investere i eventuelle utgifter til drakt.
WORKSHOPS OG EVENTS 2018
2. juni
SOMMERAVSLUTNING

Lørdag 2. juni inviterer Studio Orient til vår årlige sommeravslutning! 
Det blir en koselig forestilling med husets elever og instruktører og enkel servering.
Inngang kr 50. Barn under 12 år kommer inn gratis.

Dette er et hyggelig og familievennlig arrangement så ta gjerne med venner og familie til en koselig avslutning på semesteret. Dørene åpner kl 19:00 og showet starter kl 20:00.

Velkommen!
8.-9. september 3.-7. oktober


Nivåinndeling og kursbeskrivelse

MAGEDANS
Orientalsk dans danses i Midtøsten, Tyrkia og Nord- Afrika og er en av verdens eldste kulturdanser. Begrepet 'magedans' er skapt i Vesten, mens araberne selv kaller dansen raqs sharqi, dans fra Østen. Den kjennetegnes spesielt ved en kombinasjon av myke, rolige hofte- og magebevegelser og de mer snertne og isolerte bevegelsene, som hipdrops og hofteslag. Begrepet magedans er noe misvisende siden man bruker både hofter, bekken, armer og mage når man danser. Kom og prøv!
BASIC 1:
Grunnleggende teknikker og trinn, samt en kort dans. Passer for deg som aldri har gått på kurs før og for deg som ønsker en repetisjon.
BASIC 2:
For deg som har gått et nybegynnerkurs og ønsker å fortsette. Vi går igjennom flere grunntrinn og jobber med tempovarasjon. Her får du enten en kort dans eller flere trinnkombinasjoner.
BASIC 3:
For deg som har gått BASIC 1 og 2. Vi jobber videre med flere grunntrinn, kombinasjoner og jobber med tempovarasjon. Her får du enten en dans eller flere trinnkombinasjoner.
LITT ØVET 1 - 2 - 3:
Her kreves det beherskelse av de grunnleggende teknikkene. Nye trinn og trinnkombinasjoner, flyt i overgangene samt en koreografi eller kombinasjoner. Her kan tema variere, se kursplanen på toppen. I løpet av Litt øvet kursene får du både oriental og folklore/stilarter. Passer for deg som har gått tre til fire kurs før.Vi anbefaler at alle elever går på tre litt øvet kurs med et oriental tema og minst to kurs med folklore tema før man avanserer til Øvet. Man må kvalifisere seg for å avansere til neste nivå. Ønsker du å avansere så rådfør deg med din instruktør.
ØVET:
Her kreves det god beherskelse av de grunnleggende teknikkene samt variasjoner. Vi jobber med en koreografi og trinnkombinasjoner, tempo-variasjoner og uttrykk som hører til denne. Passer for deg som har teknikken på plass, og som har gått minst 8 kurs før.
Teknikk klasser: Teknikk-klassene Basic 2-3 og Litt Øvet 2-3 er spesielt satt opp for deg som vil jobbe mer med orientalsk teknikk, ønsker å gå flere kurs i uken og for deg som har timer til gode.
For å melde deg på Basic-kurset må du ha gått minst ett nybegynnerkurs. For å melde deg på Litt Øvet-kurset må du ha gått minst ett Litt Øvet 1-kurs. Her jobber vi ikke med koreografi, men med kombinasjoner av grunnteknikken på det aktuelle nivået. Anbefales for samtlige elever for å forbedre teknikken og avansere med en mer solid grunnmur.

BELLYBEATS
Bellybeats er en dansebasert treningstime med fokus på rullende mager og vandrende kameler! Her jobbes det ikke med teknikk, men det blir det korte danser gjennom hele timen og du får dermed en morsom kondisjonstime.
Kurset er åpent for alle, ingen forkunnskaper er nødvendig!

BOLLYWOOD
Morsomt og fartsfylt dansetrening! Har du sett de massive danseopptrinnene i indiske filmer, og tenkt at det ser morsomt ut? Nå kan du lære en indisk bollywood dans. Musikken er rytmisk og fartsfyllt, og rett og slett til å bli i godt humør av. Endel hopp og sprett må man regne med på dette kurset, så her får du en morsom kondisjonstrening. Ta gjerne med aerobicsko til innebruk.

TROMMEKURS
På dette kurset lærer du grunnleggende rytmer i arabisk musikk, med hovedfokus på rytmer som er mest brukt i magedans. Kurset fokuserer på spilleteknikk og musikkteori. I løpet av kurset vil du lære grunnleggende teknikk for å spille på tabla samt flere rytmer. Dersom du vil låne tromme ber vi deg opplyse om dette ved påmelding.

Påmelding
Påmelding skjer ved å melde seg på skriftlig på mail eller sms, eller muntlig på telefon. Påmelding kan gjøres helt opp til kursstart, men vi ber at deltagere så godt det lar seg gjøre melder seg på senest to uker i forkant for at vi lettere skal kunne gjennomføre samtlige kurs.
For full registrering send fullt navn, adresse, telefon og gjerne mail.
Kursavgiften betales inn til Studio Orient, kontonummer 5010.06.43755
NB! Påmelding er bindende. Avmelding må skje senest to uker før kursstart. Ved senere avmelding vil full kursavgift belastes.
Kursavgift returneres kun ved fremvist legeerklæring eller ved avlyst kurs, og må ellers betales i sin helhet.

Studio Orient - Besøksadresse: Arbeidergata 4, 0159 Oslo - Telefon 934 02 184 - post@studioorient.no - www.studioorient.no
galleri_helene.no