BaladiCamp2016

 

BALADI CAMP  – Fire dager med levende musikk!

Studio Orient i Oslo har den glede å invitere alle orientalske dansere til en uforglemmelig og intensiv treningshelg 15.-18. juni 2017 med Guy Schalom (UK) og Gamal el Kordi (Egypt/UK).
Du får hele 17 timer med kurs og studiotrening, der vi fordyper oss i baladi-konsepter, rytmer og improvisasjon, og du får sjansen til å opptre med din favoritt-baladi på BANAT EL BALAD Show på lørdag.
Vi starter torsdag kveld kl. 19 og avslutter søndag ettermiddag kl. 15.

Konsept
* Torsdag-fredag-lørdag-søndag - 17 timer med studiotrening ledet av perkusjonist og instruktør Guy Schalom, akkompagnert av Gamal el Kordi på trekkspill.
Alle dansetimene fredag og lørdag inkluderer live musikk. Tidligere deltagere kan velge kurs eller practice session på søndag.

* Lørdag BANAT EL BALAD Show - valgfri opptreden eller showbillett (fortell oss ved påmelding om du ønsker å opptre).
Alle som får bekreftet opptreden kan selv velge hva de vil opptre med innen baladi-sjangeren, til live musikk av Schalom og el Kordi.
Liste med sanger vil bli tilgjengelig. NB! Begrenset antall opptredener.

* Forutsetningen for å delta på Campen er at du er villig til å utforske improvisasjon og har kjennskap til baladi som stilart, da det ikke blir holdt kurs i ren danseteknikk.
Det vil derimot bli holdt et kurs i improvisasjonsteknikker. Er du usikker på ditt nivå, ta kontakt.

* Detaljert program og timeplan blir sendt ut på mail etter at påmeldingen er registrert. Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende.


Priser:
* Baladi Camp (kurs tors-fre-lør-søn, inkludert opptreden (+ rehearsal) eller en showbillett lørdag): 3600 kr. Kursavgiften kan nedbetales i flere deler etter avtale.

* Ekstra showbillett til BANAT El BALAD Show (lørdag): 200 kr.

Påmelding til camp@studioorient.no. Send mail her.
Vær rask, det er begrenset antall plasser. Siste frist for påmelding er 5. juni. Vi gleder oss stort til å se dere alle i juni!

 

OM KURSHOLDERNEGuy Schalom (UK)

Guy er blitt beskrevet som «en av de mest interessante og allsidige perkusjonistene i Storbritannia i dag» (fROOTS) og har vært en ambassadør for egyptisk baladi-musikk i de siste ti årene.
Han har utgitt ikke mindre enn åtte album med bandet Baladi Blues Ensemble, og han står også bak den populære BBC-dokumentaren «Bellydancing and the Blues».
Som musiker og danser selv har han et unikt perspektiv for å guide andre dansere til å kunne tolke levende musikk gjennom improvisasjon, og han tilbyr egne Practice Sessions gjennom Baladi Blues Academy.
http://www.guyschalom.com/

 

Gamal el Kordi (Egypt/UK)

Egyptiske Gamal har spilt trekkspill profesjonelt siden han var femten år, og han spilte fast med den legendariske sangeren og komponisten Farid al-Atrash.
Gamal har jobbet med de største og mest kjente egyptiske magedanserinnene i sin generasjon, bl.a. Samia Gamal, Soheir Zaki og Zeinat Olwi.
Han har bodd i London siden tidlig på 80-tallet og har samarbeidet med komponisten Baligh Hamdi og sangerne Talal Maddah og Walid Tewfik.
I dag samarbeider han på plateproduksjoner og på turneer med aktive musikere som Natacha Atlas, Hossam Ramzy og Guy Schalom.


Maikki Fonneløp (NO)

Maikki er arrangør av Baladi Camp, den første av sitt slag i Norge. Hun har jobbet fast på Studio Orient siden 2011 som orientalsk danseinstruktør og koreograf, og hennes spesialitet er egyptiske folkedanser, i særdeleshet baladi.
Hun har siden 2013 arbeidet aktivt for å bringe levende musikk inn i den orientalske dansen her i Norge, og hun ser på improvisasjon som et naturlig verktøy for å styrke spontanitet og personlighet.
På årets Baladi Camp vil hun bl.a. undervise i improvisasjonsteknikker.

galleri_helene.no